23 Ocak 2014 Perşembe

HAŞHAŞİLER 3 (FEDAİLER)

HAŞHAŞİLER 3 (FEDAİLER)


Bizzat Hasan Sabbahın sınavından geçenler fedai olma yolundadır. Fedailer için 

 Alamut Kalesinde hazırlanan sahte Cennetle tanışma vaktidirartık. Fedailerden birine önce gerekli miktarda haşhaş verilir, daha sonra da  asansör vasıtası ile çok temiz bir ırmağın ortasında  taze içecek ve huriler  bulunan   cennete bırakılır. Uyandığında rüyalarda görebileceği ortam , tekrar haşhaş verilir ve arkadaşlarının yanına döner. Unutulmaz bir görsellik kalmıştır fedainin aklında. .. 
Sultan Melikşah teslim olmaları için  Alamuta elçi gönderir .
Hasan Sabbah elçiyi yanına alır ve fedailerden birini çağırır yanına , al şu hançeri  kendini öldür der. Fedai tereddüt etmez hemen yapar.
Sonra başka bir fedaiye çık şu kuleden atla ve direk cennete git der. Fedai durmadan çıkar ve boşluğa kendini bırakır. Hasan Sabbah elçiye döner ve Sultana söyle elimde binlerce fedai var . Gelsin gücü yeterse  beni alsın  der. 
Aradan bir hayli zaman geçer, Alamut, Hasan Sabbah ve Fedailer tam bir baş belası olurlar. Tüm cihanda meşhur olmuşlardır . 
Sultan yeniden elçi gönderir. Hasan Sabbah bu defa elçileri öldürür. Fedailerden birini çok iyi makyajlayarak aynen elçi kıvamına getirir. Fedaiden bir isteği vardır.......

1 yorum:

DİĞER YAYINLARIM..